Tekmovanja v šolskem letu 2020/21

Ela Iman Megla se je udeležila Mednarodnem internetnem tekmovanju WORLD OPEN Online Music Competition, v VII. kategoriji VIOLINA dosegla 2. nagrado z osvojenimi 87,66 točkami. Njena mentorica je Eleonora Bruk, korepetirala jo je Tadeja Mesarič.

Tekmovanja v šolskem letu 2019/20

Učenka Kaja Kumer se je udeležila 23. predtekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije v kategoriji 1. a, tolkala in prejela priznanje. Njena mentorica je bila Sandra Krničar, korepetitor pa Jernej Kirbiš.

 

Učenec Tin Kokol se je prav tako udeležil 23. predtekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije v kategorijo 1. c, tolkala in se uvrstil na državno tekmovanje. Tam je usvojil Zlato plaketo in tretjo nagrado, 98 točk. Njegova mentorica je bila Sandra Krničar, korepetitor Jernej Kirbiš.

 

Domen Zlatnik se je udeležil Mednarodnega tekmovanja Mladi Padovec. Usvojil je srebrno priznanje, 86 točk v drugi kategoriji evfonij. Njegov mentor je bil Vladimir Krničar, korepetitorka Tadeja Mesarič.

 

Ben Maj Gašparič se je udeležil 14. Mednarodnega Avsenikovega tekmovanja in v A. kategoriji osvojil srebrno priznanje, 94,33 točk. Njegov mentor je bil Viktor Malec.

 

Neža Cimerman se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v 1. kategoriji flavta prejela 1. nagrado, 92,33 točk. Njena mentorica je bila Doroteja Feguš, korepetitor Jernej Kirbiš.

Ela Iman Megla se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v 5. kategoriji violina prejela 3. nagrado. Njena mentorica je bila Eleonora Bruk, korepetitorka Larisa Juvančič.

 

  1. Tekmovanje godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla je potekalo novembra 2019 v Ormožu. Pihalni orkester Ormož, ki deluje v okviru glasbene šole je pod vodstvom Vladimirja Krničarja osvojil zlato plaketo s pohvalo.