INFORMACIJE OB PRIČETKU ŠOLSKEGA LETA

Spoštovani učenci in starši!

Upamo, da ste lepo preživeli počitnice in da ste zdravi. Verjamemo, da že komaj čakate druženje s svojimi prijatelji.

Sporočamo, da se pouk v Glasbeni šoli Ormož začne 1. septembra. Delitev urnika bo potekala  od 13. do 17. ure pred šolo. Če bo potrebno, bomo tudi v avli šole ter v Beli dvorani Glasbene šole Ormož, Grajski trg 1.  V tem času se lahko z učitelji za urnik dogovorite tudi preko telefona.

Učenci, ki boste v šolskem letu 2020/21 obiskovali predšolsko glasbeno vzgojo in glasbeno pripravnico, lepo vabljeni, da se oglasite 8. 9. 2020 ob 16. uri v avli šole, kjer vas bo pričakala učiteljica Tatjana Korpar. Vse tiste, ki ste zamudili spomladanski rok vpisa v glasbeno šolo, obveščamo, da je še nekaj prostih mest, zato vabljeni, da se nam pridružite. Pouk predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice je brezplačen.

Prav tako vabljeni tisti, ki bi želeli plesati oziroma obiskovati pouk baleta. Vpis lahko opravite na prvi šolski dan oziroma v začetku septembra. Vpis lahko opravite tudi preko spleta ali nas pokličete na tel. 02/741 07 30. Prijavnica za vpis je na spletni strani šole. Izpolnjeno lahko pošljete na info@gsormoz.si.

Vabljene tudi tiste, ki bi rade usvojile veščine z mažoretno palico. Vpis za mažoretke bo prav tako potekal na prvi šolski dan oziroma v prvem tednu septembra.

Naj bo leto, ki je pred nami, predvsem zdravo in polno novih glasbenih užitkov.

Učitelji GŠ Ormož

 

NUJNO OBVESTILO ZA STARŠE PRED ZAČETKOM ŠOLSKEGA LETA  

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)